chiang mai

na dat we gesetteld waren in chiang mai hebben we fietjes gehuurd. het was leuk om even de omgeving te verkennen maar daarna werd het verdwalen! we hebben ruim een uur in de zelfde omgeving naar de weg terug naar ons guesthouse gezocht. we wisten de naam niet meer en de straat ook niet. op een geven moment kon jill gelukkig een stukje van de straat naam herinneren en wisten we iig in welke richting we moesten zoeken.

inmiddels was de groep opgesplits 2 waren eerder terug gegaan omdat ze wouden eten en jill en ik wouden elke keer een andere richting in dan de 2 andere jongens en zijn we ook opgesplit. uit eindelijk kwamen jill en ik als eerste terug aan bij het guesthouse en hadden de 2 die wouden gaan eten het zelfs nog later terug gevonden.

meteen besloten om niet meer te gaan fietsen in chiang mai en een hapje gegeten.

die avond zijn we nog ergens een drankje gaan doen, wat ik zelf wel wat minder vond in chiang mai. we zijn misschien ook niet ver genoeg door gelopen maar we zagen allemaal kleine barretjes die ook uit elkaar lagen.

de volgende dag ben ik naar de doi suthep tempel gegaan. ik kon de taxi delen met een franse moeder met haar 2 dochters en we zijn gezamenlijk naar de tempel geweest. het was een leuke maar drukke tempel waar over gezegd wordt als je daar niet geweest bent ben je niet in chiang mai geweest. je kan er de kaarsjes en bloemen kopen drie keer om de pagode heen lopen geblessd worden door een monnik en de bellen laten rinkelen.

verder was er voor mij niets meer in chiang mai wat ik nog wilde doen en ging mijn gevoel naar pai uit waar ik dan ook de volgende dag naar toe ben gereisd. de andere zijn nog 1 dag in chiang mai gebleven.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer