koh tao

de volgende dag rustig aan gedaan met het idee dat ik de laatste boot naar koh tao zou nemen met de teleurstelling van symon, die er nog over na aan het denken was om na de fullmoon party samen door te reizen. helaas geen goed afscheid genomen omdat we daar beide nog niet klaar voor waren en ik had verwacht dat symon geen afscheid geen nemen was ik er an geschrokken dat die dat uit eindelijk wel kwam doen en heb ik hem niet aangekomen met gedag te zeggen. ( heb een briefje voor hem achter gelaten als die nog naar koh tao zou gaan dat die dan contact met mij op kan nemen via fb, hij heeft mij onlangs gelukkig toegevoegd)


ik ging kijken voor de boot en ik moest ook meteen vertrekken de laatste boot ging in 45 minuten vanaf een andere haven op het eiland. helaas ok geen afscheid genomen van de vrienden van symon die toevallig ook op koh phangan waren en waar we de vorige avond mee waren wezen gaan stappen.


op de boot waren maar enkelen mensen aanwezig die naar koh tao gingen. ook een vader met zijn dochter uit frankrijk waar ik mee aan de praat was gekomen.


bij aankomst op koh tao de boot af was het onrustig veel taxi's die hun service aan wilde bieden en ik besloot een stukje verder te lopen. zo aan de praat geraakt met een duitse man die op koh tao woonde en mij vertelde waar ik het beste heen kon gaan. op dat moment kwamen helaas wel de franse vader en zijn dochter langs nog om te vragen of dat ik met ze mee wilde gaan, ze zaten in een taxi die toeterde en zonder te kijken gaf ik een gebaar om door te rijden. helaas had ik het te laat in de gaten dat hun het waren en ik heb ze niet meer terug gezien.


op koh tao ben ik door de man op de scooter met ze drieen ze zoontje erbij gebracht naar sairee beach waar alles te doen is.

de rest volgt later

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer