Nog 1 weekje te gaan

Damn, wat gaat het snel en wat komt de reis dichtbij!

Nu de tijd vordert begin je het weg gaan echt te voelen. De vrijheid in, tijd voor jezelf.. maar daar komt de keer zijde. Zonder ying geen yang.

Nu de reis nadert begin ik echt te voelen wat ik hier heb en wat ik achter me ga laten voor vier maanden. De dingen doen en vooral de mensen zien die je nog 1 x gezien (gedaan) wilt hebben voor je gaat. Je gaat er toch anders naar kijken en er intensers van genieten nu het nog kan voordat je voor een tijdje weg bent. Je wordt je meer bewuster van de dingen. Een lieve vader die je helpt om naar de markt te gaan en zelfs midden op de dag nog even een rondje komt kijken. Je moeder die je nog 1 keer gezien wil hebben voordat je gaat. De broer die mee bij moeder opbezoek gaat voordat je je reis begint. De vriendschappen en diepe banden met de mensen om je heen. Ineens zie je in hoe veel waardering je eigenlijk wel niet voor alles hebt.

Toch wordt het voor nu even gedag, de wijde wereld in. Mooie bijzondere nieuwe ervaringen op doen. De tijd is aangebroken dat ik nog meer in me eigen kracht mag komen te staan.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer