sihanoukville

Recht voor de guesthouse af gezet! Meteen in gechecked en naar het strand gegaan! Wat heerlijk was na zo lange tijd (reis door noord thailand, laos en begin cambodja) geen strand gezien te hebben.

Ook kwam ik hier moedie en carolien weer tegen, andere nederlanders die ik in pai had ontmoet. S'avonds ben ik zelf op pad gegaan om wat te eten en in de straten kwam in Daniele weer tegen, die bij mij in de bus zat naar phnom pen. Samen een hapje gegeten en daarna ben ik een napje gaan doen. Om in de avond het nachtleven van sihanoukville te verkennen. Het was niet zo veel en je moest er zelf ook wel wat aan doen om een goede leuke sfeer te hebben. Zo begonnen met draaien van vooral oude nummers.

Maar goed mezelf toch vermaakt en uit eindelijk optijd terug gegaan om 3 uur om de volgende dag fit te zijn om terug te reizen naar phnom pen.

Hiee heb ik bob weer ontmoet die ik eerder ontmoet had met het maken van mijn grens overgang van thailand naar laos. We hebben vooral gerelaxed. Wel fijn na het vele reizen en voor hem zijn dagje vrij van het werk.

In de avond zijn we bij een restaurant wezen eten dat is opgezet uit leraren en studenten. Het is om kinderen van de straat te helpen. Erg intressant met verrassende gerechten op de menukaart.

De volgende dag hadden we nog bij la papat(?) Gegeten een papatzaak van een belg, erg goede friet! Bob is terug gevlogen voor zijn nieuwe groep naar thailand en ik ben nog een nachtje gebleven voor ik weer ging reizen. Ik heb wat rond gelopen en de andere kant van de stad verkend. Verder optijd terug gegaan naar de guesthouse en heerlijk wat tv gekeken.

De volgende dag ben ik verder gereisd naar siem reap.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer