singapore

aangekomen in singapore heb ik meteen gebruik gemaakt van de metro naar little india. ik verblijf daar in inn crowd backpackers hostel, het was een goede acomodatie met ontbijt en vrij gebruik van computers met internet. de airco in de nacht op de kamer was wel te koud, ik werd soms wakker van de kou.


bij aankomst little india ontdekt, geweldig! een totaal ander gevoel met al die typische india'se mensen om je heen. ik vond het een fijne plaats om te verblijven en het eten was er goed. de volgende dag ben ik naar sentosa gegaan, even een strand breek dacht ik, maar het was bewolkt en sentosa is meer euro disney in het klein. een eiland met een verschillende atracties erop. ik heb de keuze gemaakt om naar de universuel studio's te gaan. je had daar het meeste waar voor je geld, de meeste atracties in verhouding met andere pakketen. alle mensen die ik op sentosa aan zag komen gingen ook daar naar toe. het was erg leuk even een break te hebben van azie. ik heb er zowat alle atracties geprobeerd en het heeft bijna mijn gehele dag gevult dus dat was goed en fun.


bij het avond eten heb ik weer een nieuw persoon ontmoet waar ik de avond mee door heb gebracht., een jongen uit new zeeland maar die de laatste jaren al in thailand woonde. het was een gezellige avond met een sight seeing walk door de stad.

de volgende dag ben ik naar de singapore dierentuin gegaan, het was erg mooi met dieren die we in nederland niet hebben. ook was er een leuke show opgezet waarbij de dieren door de zaal gingen.

het was fun en heeft weer zowat mijn gehele dag gevult, daarna even snel nog de nodige dingen geshopt in orchard road en daarna voor de souveniers gegaan in little india.

de volgende dag ben ik verder gegaan naar maleisie. ik ben daar gekomen over land met hop on hop of  van de lokala bussen, je moet tussen door naar de douane met je paspoort dat was geloof ik 2 of 3 keer.


in maleisie ben ik gestart in melaka. het was een erg leuke dorp met een vleugje romantiek wat ik iedereen aan zou raden!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer