vang vieng vientiane

De reis van luang prabang was verschrikkelijk enorm veel stoppen onderweg en de reis duurde uit eindelijk 2 en half uur langer dan ze zeiden.

Eind middag was ik aangekomen in vang vieng. Even het dorp bekeken een shake genomen en een hapje gegeten. In de avond was ik nog een x gaan kijken of er iets te doen was. Toen had ik in de straten een nieuwe groep mensen leren kennen. We gingen kijken of er ergens iets te doen was maar om 22 uur waren alle bar's nog leeg dus zijn we op een bamboo bruggetje gaan zitten. Helaas moesten daar de hele tijd veel mensen langs en zijn we uit eindelijk op een dak van een guesthouse beland. Vang vieng is zeker niet meer wat het is geweest. Het tuben sprak mij niet aan, alle bar's en glijbaan en swings zijn ook weg gehaalt dus ik ben de volgende middag verder gereisd naar vientiane.

Vientiane is een leuke plaats voor een kort verblijf. In de avond was ik op een markt gelopen en had ik live muziek gevonden. Ik wou net gaan en daar was johnny! Ineens weer. Hij was net die dag uit pai weg gegaan voor zijn visa run. Samen met hem na de groep mensen gegaan waar hij bij zat om vervolgens te gaan kijken of er ergens een leuke bar was. Uit eindelijk zijn we terecht gekomen in een hostel waar iedereen buiten zat. We waren uit eindelijk met zo 30 mensen. Erg gezellig! Ook waren er een paar verjaardagen wat de reden voor het hostel was om iedreen een gratis biertje te geven.

Ik heb hier nog een nederlandse jongen ontmoet en de volgende dag zijn we naar het buddha park wezen kijken. Het was een park met allerlei buddha beelden, leuk om te zien.

De volgende dag zijn we samen verder gereisd naar tha khaek

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer